Kategórie
 
 
 
 
 
 

Blog

Spodná bielizeň - Performance Underwear

TRAINING IMPROVED - Naše funkčné spodné prádlo je vyrobené tak, aby vás posúvalo ďalej. Ľahký ako pierko, vysokovýkonný materiál vám umožňuje urobiť niečo navyše, aj keď nemusíte. Nie preto, že musíte, ale preto, že môžete.

Spodná bielizeň TENCEL z lyocellu

Vlákna TENCEL Lyocell si získali chvályhodnú povesť vďaka precesu šetrnému k životnému prostrediu, ktorý premení drevnú dužinu na celulózové továrne s vysokou účinnosťou zdrojov a nízkym dopadom na životné prostredie.

Bezšvová kolekcia umožňuje pohodlie aj funkčnosť.

Seamless collection je bezšvová kolekcia ktorá poskytuje pohodlie aj funkčnosť zároveň. Mäkká tkanina je navrhnutá tak, aby priliehala a kopírovala tvar vášho tela. Táto kolekcia je vhodná na tréning s vysokou aj nízkou intenzitou – vnútri alebo vonku – ale kto hovorí, že si nemôžete obliecť niečo pohodlné kedykoľvek počas dňa?

Sthlm Collection

Stockholm Collection je športová kolekcia, ktorá uspokojí najnáročnejšie športoého nadšenca, ktorý chce iný vzhľad, ktorý hľadá originálnu značku so silným posolstvom.

Shopping centrum Centrum NIVY: Aktívny a atraktívny zároveň, v Björn Borgu to ide!

Svoje miesto si našla na približne dvadsiatich svetových trhoch a nechýba ani na tom našom. Reč je o športovej značke Björn Borg, ktorej do detailov prepracované a funkčné kúsky by nemali chýbať v šatníku žiadneho, ani rekreačného, športovca. Prvá originálna predajňa na Slovensku a v Českej republiky si našla cestu na Nivy.

Aké raňajke pred tréningom?

Najmä u športovcov platí, že najdôležitejším jedlom dňa sú raňajky. Prečo sú raňajky tak dôležité? A to nie len pred tréningovou jednotkou ale aj v čase oddychu a regenerácie. Dáme Vám zopár námetov na raňajky.

Ako sa stať rýchlejším a silnejším? Ako sa odlíšiť od súpera?

Doba sa zrýchluje, zvyšujú sa čoraz viac nároky na malé detaily, ktoré ale v konečnom zúčtovaní môžu rozhodovať o víťazstvách a prehrách.

Naše produkty Björn Borg

Naš produkty Björn Borg sa rodia pri kresliacom stole. Naše úmysel pre dizajn sú jasné, produkty musia byť vyvinuté s ohľadom na udržateľnosť z každého aspektu: materiál, výroba, doprava, použitie, recyklácia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia