Kategórie
 
 
 
 
 
 

Spodná bielizeň TENCEL z lyocellu

Vlákna TENCEL Lyocell si získali chvályhodnú povesť vďaka precesu šetrnému k životnému prostrediu, ktorý premení drevnú dužinu na celulózové továrne s vysokou účinnosťou zdrojov a nízkym dopadom na životné prostredie.

Lyocell je prírodné vlákno, ktoré je šetrné k životnému prostrediu. Na dotyk je veľmi príjemný mäkký a príjemný materiál. Vyniká svojou priedušnosťou, ľahkosťou a je chladivý. Prekvapí aj vysokou pevnosťou. Vďaka svojmu organickému pôvodu má termoregulačnú a antibakteriálnu schopnosť.

Výroba lyocelu

Vlákna regenerovanej celulózy prechádzajú ekologicky udržateľným procesom (je tiež myslené na recykláciu vody a chemikálií) pochádzajú zo stromov – prevažne buku, dubu, brezy, eukalyptu a smreku, ktorých výrub a spracovanie je pod prísnym dohľadom.Keď váš kúsok oblečenia doslúži, % biologicky rozložiteľný a kompostovateľný.

S výrobkami šité z vlákna lyocell sa stretnete aj pod obchodnou značkou Tencel.

Vlastnosti

Tkanina vyrobená z vlákna lyocell má výborné vlastnosti, ľahko sa udržuje, farby na nej skvele držia. Možno ho farbiť na krásne sýte odtiene. Hovorí sa mu tiež meďnatý hodváb. Všetky vyššie menované vlastnosti ho robia obzvlášť obľúbeným pre odevné značky a posteľnú bielizeň.

Tencel sa tiež mieša s inými vláknami, ako je bavlna alebo polyester. Tým sa zlepšujú vlastnosti výrobku, ktorý je potom mäkší a látka dlhšie vydrží.

Perfect fit

Tento odev bol navrhnutý a vyrobený pre najvyššie pohodlie pri všetkých vašich športových aktivitách.

B. Tomorrow

Naša cesta k udržateľnej planéte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia